Fenntartható Fejlődés

Fenntartható Fejlődés

Szervezet fejlesztés - Közösség létrehozása

2016. október 24. - fenntarthatófejlődés

A tudástár kategóriái >

Mit találsz a tudástárban?

Az alábbiakban 64 ingyenes letölthető tanulmányt találsz 5 kategóriába szervezve. A tanulmányokat az IRE tanácsadói írták a szervezetfejlesztési tapasztalataik felhasználásával, magatartástudományi elméletekre alapozva. A tudástár azzal a céllal készült, hogy segítsük a civil szervezetek vezetőit, munkatársait, hogy a szervezet célját egyre hatékonyabban tudják megvalósítani.

Hogyan használhatod a tudástárat?

Böngészd végig az alábbi kategória leírásokat, majd a letöltési oldalakon a tanulmányok rövid leírását! Ez alapján már jó eséllyel el tudod dönteni, hogy érdekelnek-e a tanulmányok. A tanulmányok letöltéséhez azonban már be kell regisztrálnod!
A tanulmányok az ismeretátadás fa struktúrája segítségével össze vannak kötve, ezért az ebben foglalt szabályok elolvasása segítheti a tanulmányok közötti kapcsolatok megértését!
Kérlek segítsd a tanulmányok hibáinak javítását, fejlesztését, népszerűsítését! Ehhez csak annyit kell tenned, hogy a tanulmányok letöltési oldalán az általad talált hibát (helyesírás, elírás stb.) jelzed, ill. szívesen vesszük tartalmi hozzászólásodat, javaslataidat is. 

Miért kell regisztrálni a letöltéshez?

Tanulmányainkat azért tesszük közzé ingyen, mert hiszünk abban, hogy a szervezetek irányításával, vezetésével kapcsolatos tudásunk, tapasztalataink hozzá tudnak járulni ahhoz, hogy egy jobb, élhetőbb világot teremtsünk magunknak! Azonban a tanulmányokba fektetett munkát, új tanulmányok készítését csak úgy tudjuk folytatni, ha a szolgáltatásaink hírét el tudjuk juttatni azokhoz, akiknek szüksége van erre. Ezzel az egyszerű regisztrációval tehát azt teszed lehetővé, hogy a képzéseinkről, programjainkról értesíteni tudjunk.
Természetesen az így összegyűjtött személyes adatokat titkosan kezeljük és nem adjuk tovább!
Bővebben: Az IRE adatkezelési szabályzatában.

Hogyan használhatod fel, oszthatod meg a tanulmányokat?

A tanulmányokat szabadon használhatod, idézheted, de kérünk téged, hogy a szerző nevét, a forrás megnevezését (Inspi-Ráció Egyesület tudástára) a tudástárra mutató linkkel együtt minden esetben tüntesd fel!
Ha tetszenek a tanulmányok, és szeretnéd megosztani ismerőseiddel, arra kérünk ezt a honlapunkra mutató link küldésével tedd meg, és ne a pdf fájl továbbküldésével! Ezzel hozzájárulsz ahhoz, hogy további tanulmányok készülhessenek.
A megosztás legegyszerűbb módja, ha leírod a véleményed a tanulmányok letöltési oldalának az alján lévő fórum modulba, facebook profiloddal bejelentkezel, és bekattintod a "küldés a facebookra" jelölőt! Ebben az esetben, a véleményed automatikusan megosztásra kerül a facebook oldaladon keresztül.

A tudástár kategóriái >

A bejegyzés trackback címe:

https://alternativmozgalmak.blog.hu/api/trackback/id/tr6111833549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása